Ceràmica original de 

Anne-Chantal Pitteloud

 

 

Edició de ceràmiques originals de l'artista Anne-Chantal Pitteloud fetes en el seu taller de Sion (Valais) a Suïssa durant l'hivern de 2012-2013. Les peces s'intitulen "Ribozomes" i son totes diferents encara que guarden una similitud com a sèrie. Les peces son en Porcellana blanca cuita a 1280º. Cada peça va a l'interior d'una capsa de cartró amb gasa i un tros de plànol de carreteres cosit a mà (l'artista es defineix com "nòmada"), conformant una única peça amb la porcellana que conté.

 L’edició consta de 50 (cinquanta) exemplars signats i numerats per l’artista de l’1 / 50 al 50 / 50

Les peces tenen unes dimensions de 7 x 7 x 3 cm i la producció ha estat a càrrec de Quiosc Gallery / Carles Monegal, des Tremp.

 

Porcelain edition of a piece created by the artist  Anne-Chantal Pitteloud at her own Workshop in Sion (Switzerland) during winter 2012-2013. All pieces are different but in a similar structure like series. All of them was inside a paper box with an small tissue and a road map piece (the artist is "nomad"). And conforms one single piece with the porcelain insides. The title is: "Ribozomes"

The edition consists of 50 pieces signed and numbered from  1 / 50 to 50 / 50

the pieces are 7 x 7 x 3 cm. and the production is made by Quiosc Gallery / Carles Monegal, Tremp.

 

Ribo Anne '13 057.jpgRibo Anne '13 061.jpg

arrowbackwhite.gif

arrowforwhite.gif