Off Mustang

sons i silencis

 

Documental original de Josep Mª Canyameras

 

L’estiu de 2002 el cineasta Josep Mª Canyameras va anar a l’Alt Mustang junt amb els artistes Keiju Kawashima (Osaka), Jaume Amigó (Barcelona) i Lluis Sans (Barcelona), els vàren acompanyar el fotògraf Koh Ishikawa i l’ajudant de càmera Yuki Nakai. Tots ells dins el projecte Contemporary Art Game Fantasia, impulsat per Toru Kondo per tal de realitzar obres artístiques a  l’hospital de Ghami (3.500 m. d’altitud) al regne prohibit de l’Alt Mustang als Himalaies, entre Nepal i Tibet,       contribuïnt així al seu desenvolupament.

Josep Mª Canyameras va rodar tot el viatge, creant el documental  “Vents del Mustang” que ha estat seleccionat en diversos festivals internacionals i emés per televisions com TV3 de Catalunya.

 

Hem demanat a Josep Mª Canyameras de fer un altre documental, inèdit, amb els “descarts” i les  imatges que no apareixen en “Vents del Mustang”, així ha sorgit...

“Off Mustang, sons i silencis”. DVD que us presentem en edició exclusiva a 50 exemplars, amb so directe i que acompanyem del documental “Vents del Mustang”.

 

Edició del DVD original en tiratge de 50 exemplars signats pel director i numerats de l’1/50 al 50/50,  5 Proves d’Artista signades i numerades en romans de l’I/V a V/V (P.A.), 3 Proves de Taller signades i numerades de l’1 al 3 (P.T.) 1 Hors Commerce signada (H.C.) i un Bon à Tirer signat (B.A.T.)

L’edició es presenta acompanyada del DVD  “Vents del Mustang” en capsa de cartró folrada amb una litografia original sobre tela amb transfer sobre pedra d’un fotograma del documental i intervenció  pictòrica sobre la pedra de l’artista Jaume Amigó. 

L’edició s’ha realitzat en el taller de litografia de Carles Monegal a Tremp l’hivern de 2006-2007 i ha estat presentada al públic a la U. B. Facultat d’Història de l’Art, a la classe d’Art i Antropologia de Cristina Fontcuberta el 15 de març de 2007.